Nieuwe route n.a.v. succesvolle optochtcafé

Op dinsdag 1 oktober 2019 organiseerde carnavalsvereniging “De Spurriezeiers” een open discussieavond voor iedereen de geïnteresseerd is in carnaval. Het doel van deze avond was om te kijken of en er waar er verbeteringen mogelijk zijn voor de optocht in Stiphout.  Tijdens deze drukbezochte avond passeerden er meerdere ideeën de revue. Een van de uitkomsten van deze avond was het aanpassen van de route. Besloten is om de route alleen door de Dorpsstraat te laten gaan. De optocht zal ter hoogte van de burgemeesterswoning starten en wordt net na de bocht Gerwenseweg/Dorpsstraat ontbonden.  Zodoende kunnen de bewoners van “kleinschalig wonen De Lindehof” ook van de Stiphoutse optocht mee genieten. Daarnaast kunnen jongeren die ook aan de optocht deel zouden willen nemen, maar niet weten hoe ze dat het beste kunnen aanpakken, aankloppen voor hulp bij De Spurriezeiers.

De komst van een publieksprijs zorgt eveneens voor een nieuw element in de optocht. In de volgende Lindenberg zullen we u verder uitleggen hoe dit ingevuld gaat worden. Als laatste wordt de verdeling van de prijzen aangepast. Voorheen kreeg iedere inschrijving voor een categorie van de optocht van Stiphout een prijs. Vanaf de komende editie van de optocht belonen we per categorie alleen de inschrijvingen die eindigen op plaats 1, 2 of 3.

U kunt zich vanaf nu inschrijven via www.spurriezeiers.nl. Wij wensen iedereen een heel fijn carnavalsjaar.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *