Landelijke turnwedstrijden in Volendam en Waddinxveen

In het weekend van 7-8 maart was turnvereniging HT’35 landelijk vertegenwoordigd bij kwalificatiewedstrijden, achtste en kwartfinale wedstrijden.

In Volendam turnden Tessa van de Kerkhof en Kim van Lierop in de categorie senior divisie 1 zich naar de 9e en 10e plaats tijdens de tweede kwalificatie.
De kwartfinale voor de junioren (divisie 2): Marieke Steijaert 5e, Romy Hulsers 11e, Pleun Vestjens 13. Zij stromen door naar de halve finale
Ook de senioren divisie 2 kwamen in actie: Dione de Vaan 6e, Anne Dollekens 13e, Sophie Pagen, 18e. Dione plaatst zich voor de halve finale, Anne is reserve.
Ondertussen werd in Waddinxveen de achtste finale heren geturnd door de jeugd- en junioren uitkomend in de derde divisie.
Imre Remmerswaal (jeugd) wist het zilver te behalen. Eerstejaars junior Roel Dankers werd 8e, Wassim Toub 13e en Philip van Bommel 17e. In de categorie junior-2 was er opnieuw een podiumplaats: Brons voor Guus Hegeman, Koen Janssen werd 14e. Allen zijn geplaatst voor de kwartfinale.

Regionaal was er een oefenwedstrijd in Cuijk voor de D2 meisjes, ter voorbereiding op hun voorwedstrijden 14-15 maart in Asten. Zij turnden tegen turnsters van Olympia in zowel de categorie D1 als D2.
Uitslag instap/pupil-1: Fieke Maas 1e, Emma van Schaijk 2e, Fleur Senssen 3e, Elize de Vries 7e, Chelsea van Stiphout 10e, Silke van den Berg 11, Hannah Appelhof 13, Lizzy van den Bogaard 14e

Uitslag pupil-2/jeugd-1: Helena van Lierop 1e, Isabel van Hoof 5e, Jopke van Leuken 8e

Volledige uitslagen zijn te vinden op onze website www.ht35.nl


Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Geschreven door Turnvereniging HT'35

De van oorsprong Houtse Turnvereniging werd in 1935 opgericht voor jongens en heren. Vanaf 1946 werd hieraan een damesafdeling toegevoegd. Tot de jaren '60 werden er op turngebied vele goede resultaten behaald bij zowel de dames als de heren.Tegenwoordig geven de vele trainers en trainsters les in verschillende gymzalen in Helmond: in de wijken Mierlo-Hout, (2 plaatsen) Stiphout, Brandevoort en Rijpelberg en draait HT'35 mee aan de wedstrijd top van de regio.