Kennedymars 2018: “Wat was het zwaar, maar met heel mijn hart”

Dat waren de woorden van MierloHoutenaar Renè Baggermans. Hij liep afgelopen weekend de Kennedymars uit, voor de 25 jarige Mike Billekens.  Eveneens uit Mierlo-Hout.
Mike heeft jaren geleden ooit een tekenbeet gehad die niet ontdekt werd. Toen hij later vele klachten kreeg en zijn lichaam twee jaar geleden volledig instortte bleek hij de chronische ziekte van Lyme te hebben.
Doordat deze ziekte in Nederland niet wordt erkend, moet Mike alle behandelingen zelf betalen die hij in België volgt. Nadat Renè dit hoorde, vertelde hij meteen dat hij zich voor Mike wilde inzetten en geld voor hem zou gaan inzamelen. In april dit jaar liep hij al 7 uur lang met een aantal andere lieve mensen mee met “Lopen voor Lyme” en nu dus 80 km de Kennedymars. Een enorme prestatie!
Bedankt lieve mensen waaronder ook grote dank aan vele ondernemers en winkeliers die Renè en Marion (moeder van Mike) bereid hebben gevonden om een een financiële bijdrage te doen!
Bijna strompelend en met ontzettende zere voeten haalde Renè de finish om 10:57 uur. Marion liep het laatste stuk met hem mee om hem mentaal te ondersteunen.
Een emotioneel moment werd het, toen hij Mike bij de eindstreep trof en hem kon melden dat er een bedrag van maar liefst €2000,- was binnengehaald! Dankzij Renè, alle lieve teamleden van “Lopen voor Lyme” en alle hartverwarmende sponsoring kan Mike zijn veelbelovende behandeling in België blijven voortzetten en kan hij wellicht herstellen van deze vreselijke ziekte!

Bron: Familie Meesters


Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website: www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Meer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-nieuws
www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Ditisonzewijk
Twitter: @ditisonzewijk
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over, cultuur, kunst, calamiteiten, evenementen, zakelijk, activiteiten-kalender, startpagina per wijk, overzicht-ondernemers in de wijk, wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Toon van de Wijk

Toon van de Wijk "de Toon van de Wijk"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *