De laatste markt in ‘De Boerderij’ voor Astrid van Lieshout

Nu Sinterklaas het land uit is zie je overal gezellige kerstversieringen, kerstmarkten en andere evenementen komen. Zo ook de achtste december in Helmond Noord in Wijkcentrum De Boerderij. Daar werd voor de tweede keer een kerstmarkt gehouden. De entree was gratis en er was een actie georganiseerd voor het goede doel. Door middel van een loterij werd er geld ingezameld voor Stichting “Mijn kleine”. Er waren veel verschillende standhouders. Een keramiek atelier met prachtig handgemaakte werken waaronder een schitterende kerststal, maar er was ook textiel te koop van een bekend merk. Make-up spullen en de breiclub verkocht hun eigengemaakte breisels. Kerststukken, kaarten, cadeautjes en bedrukte kleding en textiel met eigen teksten werden ter plekke voor je gemaakt. De bar was open voor een drankje en een hapje en de sfeer was gezellig. Geen reden dus om deze zondag thuis op de bank te blijven zitten, zo vonden vele wijkbewoners.

Afscheid

Voor de dame die de markten in “De Boerderij” al dertien jaar organiseert was deze markt een zeer bijzondere: het is de laatste markt die door Astrid van Lieshout werd georganiseerd.

De dertien jaren voorafgaand aan deze heeft ze met veel plezier de evenementen georganiseerd. Maar dingen veranderen en ze heeft nu een nieuwe baan -naast haar werk als bloemist- erbij en ze redt het niet meer om dit er ook nog bij te blijven doen, want er gaat veel werk in zitten.

Ooit begon het met een teveel aan kinderspeelgoed thuis waaruit het idee kwam om samen met wat dames uit de buurt een speelgoedmarkt te houden.

Dit ging zo goed dat er vraag kwam naar meer markten en evenementen. Er volgde een ladies night, een rommelmarkt en meer van dat soort evenementen.

Hoe de toekomst eruit ziet? Astrid weet het niet. Hopelijk komt er iemand die ook dit soort dingen weer gaat organiseren in de toekomst.

Maar Astrid zullen we gaan missen.

Bedankt Astrid, en alle medewerkers van wijkcentrum “de Boerderij”.

 

Meer-Helmond-Noord-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of  Twitter

Website:   www.helmond-noord.ditisonzewijk.nl
E.mail:      info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Noord
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op:  Facebook

#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen. Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *