Dier van de week Yasmine

Geweldig nieuws: Yasmine is geadopteerd. Maar er zitten nog veel meer dieren in het asiel. Kijk hiervoor op https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

Toen deze dame binnenkwam, zagen we wel dat ze haar jeugdjaren achter zich had liggen. Ze had een chip, maar die bleek niet geregistreerd te zijn. Een dierenarts in de regio had dit nummer warempel in zijn administratie zitten. Het ging om een katje uit 2001… Als dat klopt, dan ziet ze er nog verrassend goed uit voor haar leeftijd! Ze heeft voor alle zekerheid een bloedonderzoek gekregen, een senioren-check. De uitslag was over vrijwel de hele linie goed, wat al een hele prestatie is, de dame heeft alleen een lichte bloedarmoede.

Yasmine kan prima overweg met mensen, ze weet de weg naar je schoot goed te vinden. Vriendelijk, ontroerend oud dametje dat zich fier staande houdt en nog wel eventjes mee kan. Ze heeft een hartruisje 2 (op de schaal van 6). Aangezien ze daar 19 mee is geworden, zal ze daar ook wel 20 mee kunnen worden. En meer. Gaat u haar nog een bijzonder mooie oude dag geven?

Voor meer foto’s van Yasmine, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10403/

Indien u meer informatie over Yasmine wilt ontvangen, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *