“Elke maand in de zomer proberen we een open tuindag te organiseren om iedereen uit te nodigen mee te komen kijken, leren en genieten”

Bij Stadstuin Helmond was er op zondag 22 juli een open tuindag met het thema “Vitamines”. Ofschoon de vitamine “Zon” in overvloed aanwezig was in de hele stad vonden we op de Katoenstraat de groene ecologische en lekkere groentevitamines in de vorm van taart, quiche, salade en koude soep. Er werd door de tuin gewandeld met een rondleiding en uitleg van Jack Kloft en de koffie en thee stonden klaar voor alle bezoekers. Iedereen kan vriend worden van Stadstuin Helmond en op die manier op de hoogte blijven en een bijdrage leveren aan dit initiatief.

Ook werden de groentepakketjes voor de minima gepresenteerd. Iedereen mocht ze vandaag kopen om van de gezonde groenten thuis te genieten.

Ondanks de hitte kwamen vele gasten die zich lieten inspireren door de werkzaamheden van Nicole v.d. Rijt die zoveel lekkers had bereid. En ook Jack Kloft die zo veel weet te vertellen over zijn passie voor gezonde vergeten groenten. “Elke maand in de zomer proberen we een open tuindag te organiseren om iedereen uit te nodigen mee te komen kijken, leren en genieten,” zo vertelde hij ons.

Via onze agenda op http://www.ditisonzewijk.nl vind je de aankondigingen van de andere open tuindagen.

Maar voor verse groenten of informatie is iedereen dagelijks welkom op de tuin.

Fotoreportage: Joos van StiphoutMeer-Helmond-Ditisonzewijk-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:

Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *