De expositieruimte in de Cacaofabriek brengt momenteel een verrassende expositie met herkenningspunten uit de dagelijkse meubels van deze grote producent.

De bekende bouwpakketten met de bijgeleverde assemblage instructies worden op internet in “Hacks” gepubliceerd hoe het ook anders kan.

Dit was ongeveer het uitgangspunt voor de kunstwerken van deze expositie.

De deelnemende kunstenaars: Milena Anna Bouma, Yani Chuang, Vince Donders, Gracia Khouw, Guda Koster, F.D. Schlemme, Helmut Smits, Roland Spitzer en Frans van Tartwijk maakten van de originelen een werk naar hun eigen kunstzinnige inspiratie waarbij ze alle onderdelen van het betreffende meubel gebruiken.

De expositie is te zien van 17 november 2019 tot 19 januari 2020 en is gratis toegankelijk voor iedereen. (Bent U slecht ter been of met de rolstoel dan mag U met de lift naar boven)

De expositieruimte in de Cacaofabriek bevindt zich vanuit de grote ingang achteraan, aan de linkerkant de gang in aan het einde. Wisselende tentoonstellingen zijn daar gratis te bezichtigen.

Binnenkort zal er ook de tentoonstelling te zien zijn van de World Press Photo. Houd de agenda dus in de gaten voor meer informatie over de tentoonstellingen.

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Arne

Arne is de ontwikkelaar van Ditisonzewijk.nl. Hij heeft het platform gebouwd en werkt continu aan de doorontwikkeling van alle benodigde functionaliteit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *