Fotoshoot voor levensreddende operatie voor Elisah

Heb je altijd al een mooie fotoshoot van je gezin willen hebben? Diverse bedrijven verzorgen een complete visagie, mooi verzorgd kapsel en tot slot een prachtige fotosessie. Zij zetten zich in voor het goede doel: een levensreddende operatie voor Elisah .

Elisah ligt 24/7 op bed en kan in Nederland door de artsen niet geholpen worden, waardoor ze zal sterven. In Barcelona is er wel een chirurg die haar kan opereren, waarna ze  weer een heel leven voor zich heeft. Helaas moet ze deze levensreddende operatie zelf betalen. Deze kost 89.500 euro. Indien het haar niet lukt om voldoende geld bijeen te krijgen zal ze sterven.

Daarom zetten enkele bedrijven zich op deze dag geheel belangeloos in: Prisjes Exclusief Hair gaat de dames van een mooi kapsel voorzien.  Priscilla Glam van GLAM4You zorgt voor een mooie make-up en de fotoshoot wordt door Elly van de Mortel-van Loon verricht.

Heb je interesse en wil je een afspraak maken voor een mooie fotoshoot en tevens een goed doel dienen, maak dan snel een afspraak!

 

Bel Patty Karel-Bombeeck op tel. 0610919689

Fotoshoot

Geschreven door Redactie Anja Donkers

Anja Donkers Team Ditisonzewijk.nl Redactie