Open dag Montessorischool Helmond

De Montessorischool Helmond houdt op 21 maart van 10.00 uur tot 12.00 uur haar open dag aan de Dinkelstraat 65 in de wijk Brouwhuis.

Deze dag staat het thema ‘The sky is the limit!’ centraal. Belangstellenden krijgen tijdens een rondleiding alle informatie over het Montessorionderwijs. Met dit type onderwijs krijgen kinderen  alle kans hun talent te ontwikkelen. Waarnemend directeurAnja Verschuren:  “Wij leren uw kind meer,  dan goed rekenen. Belangrijke vaardigheden zoals goed plannen, zelfstandigheid en het durven nemen van initiatieven, worden dagelijks aangeleerd. Kinderen van onze school hebben geleerd om vanuit rust, veiligheid en een duidelijke structuur zich goed te kunnen redden in de maatschappij.”

Varkentje

Montessorischool Helmond heeft het vignet ‘Gezonde School sociaal emotioneel en voeding’ behaald. Alle kinderen van groep 1 tot en met 8 leren Engels. Tijdens de pauze kunnen ze Henk het varkentje verzorgen in de kinderboerderij. Kinderen leren op het verkeersplein veilig oversteken. Verder is er een natuurspeelterrein,  een fijne klauterspeelplek voor alle kinderen. Rots en watertraining is er om vol zelfvertrouwen de wereld in te stappen. Voor het slimme kind is er elke week een Eureka!Groep.

Foto: Google Maps

www.montessorischoolhelmond.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    Twanneman Reply

    Moet dat nou altijd op een zaterdag als mensen hun boodschappen gaan doen? Parkeren is toch al zo’n probleem, doe dat gewoon op een zondag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *