SV Brandevoort zoekt voetbalmeiden

Het gevoel dat je krijgt als je de bal die mooie curve kunt geven, de euforie die je voelt als jij in de laatste minuut de winnende treffer maakt, het vers gemaaide gras dat je ruikt als je net voor de wedstrijd het voetbalveld betreedt. De meiden van SV Brandevoort weten het: voetbal is plezier, voetbal is passie.

Iedere week staan er ruim 60 meiden op het veld bij de Helmondse club. Meiden die het spelletje pas sinds kort spelen, maar ook meiden die van kleins af aan al tegen een bal aan trappen. Eerst in gemengde teams om de kneepjes van het voetbal te leren, op latere leeftijd in een sportief en gezellig meidenteam. Bij SV Brandevoort kunnen alle leeftijden en niveaus terecht.

Interesse?

SV Brandevoort is op zoek naar meiden tussen de 5 en 18 jaar die graag tegen een balletje trappen. Je bent van harte welkom om eens mee te trainen bij een team in jouw leeftijdscategorie en te kijken of het iets voor je is. Meer informatie en aanmelden: www.svbrandevoort.nl.

SV Brandevoort

Ruim 10 jaar geleden werd SV Brandevoort opgericht in de snel groeiende Vinex-wijk Brandevoort. Inmiddels is de voetbalclub uit Helmond uitgegroeid tot een club met meer dan 800 leden en met de grootste jeugdafdeling in de stad. SV Brandevoort kent op dit moment 7 seniorenteams (waaronder een veteranen- en veterinnenteam) en 50 jeugdteams (waaronder de Draakjes en 2 MO-teams). In de toekomst hoopt de club ook nog een senioren vrouwenelftal op te starten.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Sportvereniging Brandevoort

SV Brandevoort Sportpark Brandevoort 1 5706 KG Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *