SMO-Helmond blijft helpen tijdens coronacrisus

Wij blijven u helpen!

Ontwikkelen en ontplooien
SMO staat en gaat voor een samenleving waarin iedereen zich kan ontwikkelen en ontplooien naar eigen wens en mogelijkheden, zonder uitsluiting, geweld of onderdrukking. Een samenleving waarin mensen een waardig bestaan leiden, liefst zo zelfstandig mogelijk. Om dit te bereiken bieden we thuislozenzorg, sociale activering, crisisopvang, woonbegeleiding en armoedebestrijding in Helmond en de Peelregio.

De ontwikkelingen rondom het Coronavirus roepen bij ons allemaal vragen op. SMO blijft deze ontwikkelingen nauw volgen en houdt zich aan de adviezen van het RIVM.
Wij werken gewoon voor u door, maar voor een netwerk waarin persoonlijk contact en ontmoeten een grote rol speelt kunnen we niet om een aantal aanpassingen heen.

Om het voor iedereen zo veilig mogelijk te houden hebben we de volgende regels vastgesteld:

1. Centraal kantoor SMO aan de St Hubertusstraat Helmond is geopend en telefonisch bereikbaar. Let wel u wordt alleen toegelaten als u een afspraak heeft.
Mocht er wegens onderbezetting een aangepaste openingstijd zijn, dan kunt u voor spoedgevallen aan de voordeur een tekst vinden waarin wij u verwijzen naar een andere contactmogelijkheid.
Cliënten kunnen hun post in onze brievenbus doen, deze wordt gewoon behandeld.

2. Centrale Intake
Onze intakers blijven telefonisch bereikbaar voor aanmeldingen en maken – indien mogelijk – een afspraak met u. 0492-504390 of centrale-intake@smo-helmond.nl

3. Woonbegeleiding
Onze woonondersteuners blijven in contact met hun cliënten. In eerste instantie zijn deze contacten via WhatsApp en/of telefoon.

4. Huize d’n Herd en De Koning
Onze bewoners van onze opvanglocaties zijn ingelicht over interne regelingen rondom het Coronavirus.
Wij hebben onze bezoekregels – volgens de RIVM richtlijnen – aan moeten passen en hebben deze locaties dan ook moeten sluiten voor bezoek. U kunt bij vragen contact opnemen met Huize d’n Herd 0492 – 536778 of De Koning 0492- 472350.

5. Jobfactory
Onze dagbestedingslocaties blijven vooralsnog geopend waarbij wij werken met een beperkt aantal deelnemers en gescheiden pauzes. Onze deelnemers zijn ingelicht over extra hygiëne richtlijnen. Deelnemers met klachten kunnen we volgens de richtlijnen van het RIVM niet toestaan. Bij vragen kunt u bellen naar 0492 – 574798
De Bundertjes (incl. winkel) is voor publiek gesloten.

6. Super Sociaal
Onze openingstijden zijn ongewijzigd, wel laten wij maar maximaal 5 klanten tegelijk toe in onze winkel. Wij vragen onze klanten om bij voorkeur te pinnen. Verder zijn er hygiëne maatregelen genomen voor onze medewerkers en klanten. De koffiehoek is gesloten.

De telefonie netwerken zijn vanwege de huidige situatie rondom het Corona virus soms helaas overbelast waardoor ook wij soms telefonisch minder goed bereikbaar zijn. Wij adviseren om te blijven bellen, en bij spoed of vragen in het algemeen kunt u een mail sturen naar centraal-bureau@smo-helmond.nl 

Website: www.smo-helmond.nl


Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
 E-mail: 
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *