Nieuw: Oldstars Tennis bij Tennisclub de Warande

Op dinsdag 14 januari start een nieuwe tennisactiviteit bij Tennisclub de Warande: Oldstars Tennis. Heeft u altijd al eens willen tennissen, maar is het er nooit van gekomen? Of vroeger getennist, maar staat nu liever in een rustig tempo op de tennisbaan? Dan is dat vanaf nu mogelijk op de prachtig gelegen tennisbanen van tennisclub de Warande! Oldstars Tennis is speciaal voor beginnende sporters én ervaren tennissers die graag fit en ook sociaal actief willen blijven.

Aangepaste spelregels

Oldstars Tennis wordt op steeds meer plaatsen in Nederland gespeeld. Speciaal voor ouderen heeft het Nationaal Ouderenfonds, samen met de KNLTB, OldStars Tennis ontwikkelt. Deze tennisvariant maakt het mogelijk om gemakkelijker te tennissen doordat de spelregels aangepast zijn en de tennisbal zachter is. Hierdoor heb je meer tijd om naar de bal te bewegen. Daarnaast werk je ook aan je conditie en motoriek. ‘Maar natuurlijk is het behalve gezellig ook leuk en spannend om te sporten’, vertelt Hanc Legtenberg, voorzitter van tennisclub de Warande. ‘Daarom ondersteunt ook de gemeente dit initiatief via Jibb+’. Kristian van den Nouwlant, buurtsportcoach bij Jibb+: ‘Dit is de tweede locatie in Helmond waar Oldstars Tennis wordt aangeboden. TPC Espendonk in Brouwhuis is afgelopen september gestart met deze activiteit en met veel succes!’

Start op 14 januari

Oldstars Tennis bij Tennisclub de Warande start op dinsdag 14 januari 2020 om 9.30 uur. Er is een trainer voor de begeleiding. De eerste weken kunt u kosteloos deelnemen aan de trainingen en kunt u ervaren of deze tennisvorm bij u past. Locatie: tennispark de Warande, Horst 25 in Helmond. Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.tvdewarande.nl. Dus ga bewegen en neem gerust vrienden en bekenden mee. Of nog beter, ontmoet nieuwe mensen door OldStars Tennis!


Meer-Ditisonzewijk-Helmond-digitaal-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
  Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter
Website:    www.ditisonzewijk.nl
E.mail:       info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen. Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door JIBB Helmond

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *