Gratis gezondheidscheck voor volwassenen in Helmond

HELMOND – Op zoek naar beweegadvies op maat of extra informatie over gezondheid en voeding? Meld je dan aan voor de gratis Meet, Weet en Beweeg bijeenkomst van Jibb+ op zaterdag 18 januari. Alle deelnemers ontvangen een gezondheidsrapportage inclusief een persoonlijk advies. Deelname is gratis en aanmelden kan via de website www.jibbplus.nl.

Zaterdag 18 januari

In de afgelopen paar jaar zijn al meerdere succesvolle Meet, Weet & Beweeg bijeenkomsten georganiseerd. Flo de Haas, buurtsportcoach bij Jibb+: ‘Deze editie is op zaterdag 18 januari vanaf 10.00 uur. De gezondheidscheck duurt in totaal 1,5 tot 2 uur. Deze keer zijn we welkom bij De Fysioclub, Sportpark de Braak 7 in Helmond. Samen met de Diëtistenpraktijk en Podotherapie Pero weer voor een geslaagde check gaan zorgen.’

Gezondheidsadvies op maat

Flo: ‘Iedereen verlaat de check met een persoonlijk rapport en een advies op maat. Denk hierbij aan een voedingstips, beweegadvies of een afspraak bij de podotherapeut. Ook is het leuk om te zien dat er onder de deelnemers meteen ervaringen worden gedeeld of tips worden uitgewisseld.’ Tijdens de gezondheidscheck wordt onder meer gekeken naar bloeddruk, conditie, BMI en voetafwikkeling. Naast de testjes krijgen deelnemers ook een workshop over voeding en kan men direct ervaren hoe leuk bewegen is.

Vragen?

Wilt u meer informatie of bent u niet in de gelegenheid om via de website in te schrijven, neem dan gerust contact op met Flo de Haas, buurtsportcoach bij Jibb+. Stuur een e-mail naar flodehaas@jibbplus.nl of bel naar 0492-347071.


Meer-Ditisonzewijk-Helmond-digitaal-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
  Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter
Website:    www.ditisonzewijk.nl
E.mail:       info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Twitter:     @ditisonzewijk
Google+     Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen. Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door JIBB Helmond

Jibb+ draagt bij aan een vitaal Helmond door voldoende beweging en gezonde voeding toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor iedereen, waarbij extra aandacht is voor het verkleinen van gezondheidsverschillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *