Elkerliek ziekenhuis zoekt zorgmedewerkers met BIG-registratie

“Wat een overweldigende hoeveelheid reacties hebben we ontvangen die graag een helpende hand bieden voor het Elkerliek. De reacties zijn hartverwarmend! Iedereen die zich heeft aangemeld willen we hiervoor hartelijk danken!”

“Vanwege de grote aantallen aanmeldingen, zoeken we op dit moment zoeken geen nieuwe vrijwilligers zonder BIG-registratie meer. Mocht deze situatie veranderen, dan zullen we opnieuw een oproep plaatsen via ons liveblog en social media.”

Zorgmedewerkers met een BIG-registratie zijn nog altijd heel erg welkom! Zij kunnen zich aanmelden via Aanmeldpagina voor BIG-geregistreerden.

 

“We doen er alles aan om een patiëntenleven te redden”, aldus chirurg Martijn Castelijns van het Elkerliek ziekenhuis in Helmond . Hij maakt zich zorgen om de IC-capaciteit, en dan met name om de hoeveelheid personeel. 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Elkerliek Ziekenhuis

Het Elkerliek ziekenhuis is een modern, algemeen ziekenhuis. Wij zorgen voor je, op drie locaties in de regio. In Helmond staat de hoofdvestiging: het centrum voor langdurige en intensieve zorg, complexe operaties en poliklinische hulp. Ook vind je hier de Spoedeisende Hulp en Eerste Hart Hulp.

Dit artikel heeft 1 reactie

  1. Avatar
    Angelique Reply

    Ik werk momenteel als triage verpleegkundige en verpleegkundige binnen afdeling de regenboog in het elz .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *