Elkerliek ziekenhuis zoekt hulp van vrijwilligers

Elkerliek zoekt hulp!

Binnen het Elkerliek zetten we momenteel alles op alles om goede zorg te blijven bieden aan alle patiënten in ons ziekenhuis. De situatie doet een enorm beroep op de inzet van al onze zorgprofessionals. Vanwege grote toestroom van patiënten die we verwachten, zijn wij op zoek naar vrijwillige handen om hierbij te helpen en te ondersteunen.

We zoeken vooral zorgprofessionals met een geldige BIG-registratie, die kunnen meedraaien in onze directe patiëntenzorg. Maar ook hulp van niet-zorgprofessionals is zeer welkom! Graag ontvangen we jouw aanmelding:

We merken dat mensen en bedrijven graag hun solidariteit tonen met onze zorghelden. Het is hartverwarmend hoeveel acties, giften en initiatieven ons al hebben bereikt. Om dit alles goed te blijven stroomlijnen en om te zorgen dat alles op de juiste plaatsen terecht komt, vragen we om je solidariteitsactie, gift of ander initiatief per e-mail aan te melden via  samensterk@elkerliek.nl.

Namens al onze medewerkers alvast heel erg bedankt voor je betrokkenheid!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Elkerliek Ziekenhuis

Het Elkerliek ziekenhuis is een modern, algemeen ziekenhuis. Wij zorgen voor je, op drie locaties in de regio. In Helmond staat de hoofdvestiging: het centrum voor langdurige en intensieve zorg, complexe operaties en poliklinische hulp. Ook vind je hier de Spoedeisende Hulp en Eerste Hart Hulp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *