Dier van de week Zafira

Zafira is bijna één jaar oud. Ze is een wonderlijke jongedame! Ze is geboren in een gastgezin, samen met nog zes andere kittens. Die waren allemaal zwart/wit, maar Zafira was het enige eigenwijze driekleurtje. Zij is als enige nog niet geadopteerd. Zij is namelijk nog steeds bang voor mensen. Dat is een hele prestatie, als je geboren bent temidden van mensen… Misschien een aangeboren soortement “wildheid”? Misschien waren er zelfs twee verschillende papa’s; eentje voor de zwart/witte serie, en eentje voor de productie van Zafira. Krolse poezen zijn beslist niet monogaam.

Ondanks dat ze nog steeds bang is, kan ze zich wel degelijk hechten aan een of twee mensen, namelijk haar verzorgers. In eerste instantie zal ze voor je weglopen maar met veel geduld en lekkere hapjes zal ze aaibaar worden. Een rustige omgeving zonder kinderen is een must. Mooi project voor mensen met ervaring.

Voor meer foto’s van Zafira, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10294/

Indien u meer informatie over Zafira wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *