Dier van de week: VeeWee

Goed nieuws: Veewee is gereserveerd. Maar er zijn nog genoeg andere dieren in het asiel. Kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

VeeWee is 2 jaar en heeft een opvallend gezichtje met een rode en een zwarte kant, keurig gescheiden door een witte neusrug die doorloopt op het voorhoofdje. Mooi ontwerp! Bij haar naam mag u gerust denken aan een bekend automerk, en haar vier kittentjes kregen natuurlijk allemaal een fraaie naam uit de VW-serie.

VeeWee is een rustige, lieve poes. Ze komt veel kopjes geven en is graag bij je. Ze vindt het alleen niet zo prettig om opgepakt te worden. Daar staat tegenover dat ze wel lekker naast je komt liggen en zich ook fijn op schoot nestelt.

In een nieuwe omgeving is ze heel voorzichtig en op haar hoede, ze zal flink moeten wennen. Ze is gebaat bij een rustige omgeving zonder kleine kinderen. Ze moet bij ons niet veel hebben van soortgenootjes.

Voor meer foto’s van VeeWee, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10216/

Klik hier voor een filmpje van VeeWee, aan de rol met een balletje.

Indien u meer informatie over VeeWee wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *