Dier van de week Tish

Met Tish (anderhalf jaar) kun je leuk spelen, ze jaagt graag. Een hengeltje rondzwiepen met iets spannends eraan krijgt haar warme belangstelling. Als je iets interessants gooit gaat ze er ook enthousiast achteraan.

Zoals veel driekleurtjes heeft Tish wat meer temperament dan gemiddeld, daarom liever niet bij kinderen. Madame laat het duidelijk merken als iets haar niet zint. Recent is ze opeens op een schoot gesignaleerd, iets wat nieuw voor ons was.

Ze is helemaal gelukkig met een simpele papieren tas. Ze gaat er heel tevreden in zitten, ze gaat ermee spelen of ze gaat erin in hinderlaag liggen. Geluk hoeft helemaal niet in grote dingen te zitten! Wat dat betreft kunnen wij mensen nog heel wat leren van katten.

Voor meer foto’s van Tish, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10139/

Filmpje: laat Tish maar schuiven!

Indien u meer informatie over Tish wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *