Dier van de Week Phedra

Goed nieuws: Phedra is gereserveerd. Maar niet getreurd, er zitten nog genoeg andere katten in het asiel.

Phedra is een zeer lieve en heel knuffelige poes van 14 jaar die dolgraag op schoot komt en graag geaaid wordt. Als ze op schoot ligt wil ze er eigenlijk niet meer van af. Ze slaapt veel. Ze beweegt langzaam en bedachtzaam, zoals te verwachten is met haar respectabele leeftijd. Toch wil ze gerust nog wel een beetje spelen. Als ze eten krijgt staat ze enthousiast pratend rap voor je neus. Ze verdraagt andere katten slecht. Uit bloedonderzoek bleek dat Phedra’s nieren beginnen te haperen. Ze krijgt daarvoor nierdieet en medicijn Semintra. Dat is voor de rest van haar leven.

Welke dierenliefhebber ontfermt zich over deze zeer lieve schootpoes en verzorgt haar nog enige tijd totdat ze zelf aangeeft dat het niet meer gaat? Phedra verdient beslist een fijne en goed verzorgde oude dag.

Voor meer foto’s van Phedra, kijk op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/katten/10231/

Indien u meer informatie over Phedra wilt ontvangen, of meer wil weten over het vrijwilligerswerk, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag op weg.

Mail naar: info@dierenambulancehelmond.nl of bel: 0492-513971.

Bent u op zoek naar een andere kat of een kitten, of bent u geïnteresseerd in honden, kijk dan op: https://www.dierenambulancehelmond.nl/asiel/

N.B. We zijn dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers, voor alle voorkomende werkzaamheden. We zitten vooral te springen om chauffeurs en ook bijrijders op onze ambulances.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Dierenambulance Helmond

Zolang er gevonden of afstand dieren zijn die onze zorg en hulp nodig hebben willen wij er voor hen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *