Coronahulp Helmond: facebookgroep verbindt de Helmonders

Na de toespraak van premier Rutte op maandagavond 16 maart, werd het duidelijk hoe ernstig de coronacrisis is. Daarom moeten we elkaar ook helpen en een eenheid vormen om deze crisis ten strijde te gaan. In dat kader zijn de groepen Helmond Helpt en  Coronahulp Helmond opgericht.

We zitten allemaal in een enge en onzekere tijd, waar we met elkaar maar ook afzonderlijk van elkaar doorheen moeten komen. Niet iedereen kan zo maar eventjes zijn of haar boodschappen meer gaan doen of juist heel groot gaan inslaan. Een kleine groep zal nog altijd moeten werken en kan in deze tijden zijn of haar kinderen niet meer naar de opvang brengen. Laten we daarom in deze tijd er voor elkaar zijn en helpen waar we kunnen. Want iedereen kan wel iets voor elkaar betekenen. Natuurlijk moet je niet iedereen zomaar je vertrouwen geven en moet je alsnog voorzichtig zijn met wie je in huis haalt. Waar we zeker rekening mee moeten houden, is dat we contactmomenten zoveel mogelijk moeten beperken. Zet bijvoorbeeld de boodschappentas voor de deur neer. Ook roept de beheerder op om zoveel mogelijk reclame te maken voor deze groepen. Want samen staan we sterk.

Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
 E-mail: 
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Liam Toll

Liam Toll volgt namens Ditisonzewijk - Helmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.