‘Corona is geen grap’. En ‘hou afstand, doe het gewoon’. Twee uitspraken uit het filmpje dat vandaag werd opgenomen bij de LEVgroep in Helmond. De jeugd wordt er in opgeroepen zich te houden aan de regels om daarmee besmettingen te voorkomen.

De welzijnsorganisatie probeert met het filmpje in groepen samenkomende jongeren te wijzen op de gevaren van het coronavirus. Aanleiding voor dit initiatief was de drukte op verschillende plekken in Helmond. Jongerenwerkers van de LEVgroep  zagen het allemaal gebeuren. Vanuit Rotterdam werd afgelopen weekend een voorlichtigsfilmpje speciaal voor jongeren de wereld ingestuurd. Hetzelfde gebeurt nu in Helmond.

Medewerking

Aan de video werken onder meer mee: wethouder jeugdzaken Cathalijne Dortmans, europarlementariër Mohammed Chahim, kickbokser Nieky Holzken, VN-jeugdgezant Hajar Yagkoubi en chefkok Jermain de Rozario. Maar ook een stadswacht, agent en een jongerenwerker doen hun zegje.

De video is opgenomen door Ditisonzewijk Helmond ism Omroep Helmond en is te zien op ditisonzewijk.nl, de website van de LEVgroep en op social media.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *