“De Cacaofabriek is gesloten voor alle culturele activiteiten tot 1 juni. Je weet vaak pas echt wat je mist, als het er niet meer is”, zegt directeur Jochem Otten. “Maar uit het oog is niet uit het hart.”

Voor veel Helmonders en inwoners in de regio is De Cacaofabriek een tweede thuis. “Het is maar vreemd, zo’n gesloten hotspot waar mensen elkaar normaliter ontmoeten en zich laten inspireren.  De Cacaofabriek steekt de stad een hart onder de riem met deze kleurrijke gevelprojecties: ”Ons hart is bij jullie”. In de opstijgende harten staan foto’s van artiesten en mooie activiteiten uit het recente verleden. Maar wie goed kijkt ziet ook vrijwilligers. Ons hart gaat uit naar alle mensen die hier zo graag komen, naar de makers die we hier een podium geven, maar ook naar iedereen die het momenteel moeilijk heeft of juist zo hard werkt om deze situatie snel achter ons te laten”, aldus Jochem Otten.

 

|

Cacaofabriek Helmond

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door De Cacaofabriek

De Culturele Hotspot. Kom en Geniet Van Muziek, Kunst, Film en Lekker Eten! Popmuziek ervaren · Zaal huren · Eten in de brasserie · Films bekijken · Exposities bekijken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *