De Brandeliers bedankt iedereen voor weer een geslaagde carnaval!

Carnaval in Brandevoort met C.S. de Brandeliers

Wat hebben we er met zijn allen een skôn fisje van carnaval 2019 gemaakt. Helaas is het weer voorbij. Wat hebben we met zijn allen genoten van alle activiteiten en de gezelligheid van iedereen. Op naar volgend jaar, ons jubileumjaar, 11 jaar carnaval in Brandevoort. We gaan snel beginnen met het voorbereiden van een knallende carnaval met als middelpunt een spectaculair feest.

Traditiegetrouw zijn we dit jaar gestart op de vrijdag met de scholenbezoeken. Tijdens deze ochtend zijn we met onze prinsenwagen naar De Vendelier, OBS Brandevoort en de Mondomijn geweest. Het is ieder jaar weer fantastisch om samen met de scholieren een feestje te kunnen bouwen! De vrijdagavond zijn we van start gegaan met het carnavalsprogramma van 2019! We zijn begonnen met een Fancy Teen Dance Party. Alle tieners uit Brandevoort (en omstreken) waren van harte welkom en wat hebben we een leuk feest ervan gemaakt! De zaterdagmiddag hebben we weer heerlijk genoten van de Carnavalsoptocht op ’t Hout met de Brandeleros die voor ons ging met hun gezellig, swingend en vooral muzikaal gezelschap. Aansluitend hebben we in onze hoftempel ’t BrandPunt een carnavalsfeest D’n Zoete Inval gehouden. Dit was een geweldig carnavalesk wijkfeest.

Zondag was de optocht Helmond Centrum en wat was het een feestje en een enthousiasme. De maandag was de traditionele kindermiddag. Deze werd georganiseerd door SBiA en de Brandeliers. De Brandevoorste entertainers verzorgde deze middag de muziek, dans, bingo en ook waren Baco en Breezer gezellig langsgekomen. Op de dinsdag middag was er in onze hoftempel een carnavalesk-café. OM de traditie af te sluiten zijn we op woensdagavond het askruisje gaan halen bij de St. Lucia kerk en echt als echte afsluiter het strijken van de vlag. Zo hebben we op een gezellige en feestelijke sfeer afscheid genomen van carnaval 2019.

We hebben dit skon fisje onder leiding van Prins Mark d’n Urste gevierd. Hij heeft deze carnaval samen met zijn Adjudant Jeroen,  de Raadsheren en Raadsdames, de Dansgarde en alle andere actieve Brandeliers, voorop gegaan onder het motto: “WAI MAEKE ER SAMEN ’N SKÔN FISJE VAN!” Wat hebben we er een skôn van gemaakt met zijn allen. We willen ook daarom iedereen bedanken en vooral onze sponsoren, wie dit geweldige carnaval mede mee mogelijk heeft gemaakt, op welke manier en bijdrage dan ook. Bedankt!

Kijk eens op onze site www.brandeliers.nl voor meer informatie

Meer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk,
Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV,
ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door De Brandeliers

Brandevoort + Carnaval = Brabantse Gezelligheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *