Helmond Info terug op de radio

Het oude, vertrouwde programma Helmond Info komt weer terug op de zender van Omroep Helmond Radio. Het wekelijkse nieuwsprogramma over Helmond, Helmonders en hun activiteiten in de stad wordt op zaterdag 29 augustus weer voor het eerst uitgezonden.

In totaal 7 presentatoren gaan vol enthousiasme aan de slag om dit programma in een nieuw jasje weer tot een succes te maken. Tussen 11.00 en 12.00 uur kunt u weer luisteren naar hen en vele gasten in de studio. Aan bod komen actualiteiten, terugblik op de week ervoor en vooruitblik op het weekend.

Helmond Info is er ook voor verenigingen en organisaties die op Omroep Helmond Radio willen komen vertellen over festivals, bijzondere activiteiten en andere zaken die Helmonders moeten weten. Hebt u interessant nieuws of organiseert u leuke activiteiten, laat het dan weten via redactie@omroephelmond.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *