Healthy Sisters steunen lokale ondernemers met Helmondse tour

Veel ondernemers hebben het moeilijk in de coronatijd. Waar zij normaal kunnen rekenen op bezoekjes van Nederlandse en buitenlandse toeristen, zijn zij nu bijna volledig afhankelijk van lokale bewoners. Het is in deze tijd extra belangrijk dat Helmonders hun lokale ondernemers blijven steunen, door ze bijvoorbeeld een (veilig) bezoekje te brengen. Om deze ondernemers een steuntje in de rug te geven hebben de bekende Helmondse YouTubers The Healthy Sisters een vlog gemaakt waarin zij hun favoriete plekken in de stad bezoeken.

Benieuwd naar hun hotspots? Check hieronder de vlog van The Healthy Sisters met inspiratie voor een dagje uit in eigen stad. Hierbij is steun voor de lokale ondernemers mogelijk. Ook delen ze een aantal handige tools van Google Maps waarmee mensen zelf een georganiseerd en coronaproof bezoekje aan de stad kunnen plannen.

Healthy Sisters in Helmond
Deze twee zusjes nemen je mee op pad in Helmond. The Healthy Sisters laten in de vlog hun favoriete plekjes van de stad zien. Ook deze hotspots bezoeken? Via het lijstje van The Healthy Sisters in Google Maps weten geïnteresseerden direct waar ze naartoe kunnen gaan.

Alle bezienswaardigheden die in de vlog te zien zijn:
-Hotel West-Ende
-Kaldi
-Belloni
-De Bundertjes
-Ymy’s Nailstudio
-De Rozario
-MigaGifts
-Izumi

Bekijk hier de volledige vlog

* De vlog is gemaakt voordat de nieuwe coronamaatregelen bekend waren, dus bepaalde openingstijden kunnen in de tussentijd zijn aangepast. Deze plekken zijn nog steeds toegankelijk met inachtneming van de regels vanuit de overheid. 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij Ditishelmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *