Gratis vouchers bij aankopen in het centrum

De ondernemers uit het centrum van Helmond willen hun klanten weer verwelkomen. Als bedankje dat zij lokaal kopen krijgen de klanten vanaf zaterdag 13 juni – bij een aankoop – een envelop met daarin drie vouchers.

Bij besteding bij deelnemende ondernemers, ontvangt de klant een envelop met daarin drie vouchers. Deze vouchers zijn te besteden bij andere deelnemende ondernemers. Aanbiedingen, cadeaubonnen en cadeaus (o.a. 4-pack Tommy Hilfiger sokken, Fitflop/ Ilse Jacobsen en Havaianas slippers, gratis consumpties etc.) zitten in de enveloppen. Daarnaast zitten er nog 8 gouden vouchers in de enveloppen. Vier vouchers voor een complete gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Face & Bodycare en vier vouchers voor een compleet 4-gangen verrassingsdiner inclusief consumpties (voor twee personen) bij De Deftige Aap.

In totaal zijn er 29 deelnemers en worden er 6.000 enveloppen met 18.000 vouchers verstrekt. De vouchers zijn verkrijgbaar vanaf zaterdag 13 juni bij de deelnemende ondernemers. Bij aankoop ontvangt de consument één set vouchers per besteding, zolang de voorraad strekt. De vouchers zijn te verzilveren tot en met 30 september 2020.

Kijk voor de deelnemende ondernemers en de voorwaarden op www.helmondcentrum.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Liam Toll

Liam Toll volgt namens Ditisonzewijk - Helmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *