Gratis ritje in reuzenrad na Ommetje Helmond

Vanaf vrijdagmiddag 31 juli, vanaf 14.00 uur, krijgen de eerste 200 kinderen die het Ommetje Helmond gaan lopen leuke cadeautjes en versnaperingen onderweg. Ze sluiten het ommetje af met een ritje in het reuzenrad.

Tijdens het kleinschalige evenement Zomer Parkpret, van vrijdag 31 juli tot en met donderdag 13 augustus op de Havenweg, kunnen kinderen de nieuwe kinderroute van het centrum van Helmond ontdekken. De route, genaamd ‘Een ommetje Helmond’, neemt kinderen (tussen de 4 en 12 jaar) en begeleiders mee langs de karakteristieke plekjes van Helmond, leert ze over het verleden en zorgt voor interactie met de omgeving.

Op de route staan meerdere kleurrijke illustraties en puzzels waarmee kinderen spelenderwijs de karakteristieke plekjes in Helmond ontdekken. Niet alleen voor de kinderen is de route leuk, ook voor de begeleiders is er genoeg te ontdekken. De eerste 200 kinderen die de route gaan ontdekken worden onderweg verrast met leuke cadeautjes of lekkere versnaperingen.

De start van de nieuwe kinderroute ligt bij de VVV op het Piet Blomplein bij de kubuswoning, gaat verder langs o.a. het kasteel; het kanaal en eindigt in het recent geopende Burgemeester Geukerspark. Als afsluiting van de route kunnen deze kinderen gratis een ritje maken in het reuzenrad. De route, de vouchers voor de cadeautjes en versnaperingen en een penning voor het reuzenrad zijn af te halen bij de VVV (tijdens openingstijden), zolang de voorraad strekt.

Zomer Parkpret is open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag van 13.00 tot 20.00u en op vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 22.00u.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie DitisHelmond Liam Toll

Liam Toll volgt namens DitisHelmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *