Gratis Online Zelfhulp

Indigo Brabant & GGZ Oost Brabant nodigen u uit om voor verschillende problemen een zelfhulp training te volgen via Online Zelfhulp.

Preventie
De trainingen werken preventief en zijn erg goed als uw klachten niet te ernstig zijn. In veel gevallen lukt het, door het volgen van de online training, de klachten te verminderen of volledig onder controle te krijgen. Maar ook als uw klachten ernstig zijn en door de training niet volledig verdwijnen, kan de training u zeker ondersteunen en praktische handvaten bieden. Om deze preventieve training te volgen hoeft u niet in behandeling te zijn bij Indigo Brabant of GGZ Oost Brabant. U heeft dan ook geen verwijzing nodig om hier aan deel te nemen. Kiest u wel voor een behandeling dient u zich aan te melden via een verwijzing van de huisarts. Er zijn bijvoorbeeld modules beschikbaar zoals: Lekker slapen, Emotie, Inspiratiemomenten, pak je somberheid aan, betrokken omgeving en nog meer.

Gratis
Het volgen van een training is gratis. Om maximaal voordeel uit de training te halen is het belangrijk dat u er serieus mee bezig bent. Zo is het belangrijk om voldoende tijd en aandacht aan de training te besteden en deze helemaal af te ronden. Hieronder ziet u welke trainingen beschikbaar zijn en voor welke klachten en problemen de training geschikt is. Klik op de naam van een training voor meer informatie erover.

Er is ook een app voor de mobiele telefoon beschikbaar voor Android en iOS.

https://www.ggzoostbrabant.nl/online-zelfhulp

Knop Online Zelfhulp

biglogo-ggz

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door GGZ Oost Brabant

Wij staan voor 'gezondheid die je je eigen familie gunt' en zijn er voor burgers met complexe psychische zorgvragen. Voor hen bieden wij veilige menslievende zorg 'in het Brabantse land'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *