Gezocht: sportpresentator bij Omroep Helmond

Heb jij een passie voor de sport. Wil je voor de sport in Helmond iets betekenen? Meld je dan aan als sportpresentator van Omroep Helmond.

Omroep Helmond is namelijk op zoek naar meerdere sportpresentatoren die een bijdrage gaan leveren aan het sportprogramma op vrijdagavond.
Je kan dit doen om samen met anderen het sportprogramma te presenteren of juist door mee te praten hoe een sportradio-uitzending er uit moet zien.
Welke gasten wil je spreken, wil je een interview opnemen of juist een telefonisch interview doen. Misschien vind je het leuk om de techniek te verzorgen.

Sportradio Helmond start weer op vrijdag 21 augustus 2020. van 20.00 tot 21.00 uur.
Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar sportradio@omroephelmond.nl

#Sportradio is vanaf 21 augustus 2020 weer iedere vrijdagavond te beluisteren van 20:00 – 21:00 uur op de zender van Omroep Helmond 107.2 FM en via de Kabel 94.4 MHz. Je kan ook LIVE luisteren via www.omroephelmond.nl of via de website van helmond.ditisonzewijk.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *