Gezellige start van het eerste feestweekend

Afgelopen weekend vonden de eerste 2 evenementen plaats van de feestweek van 100 jaar RKSV Mierlo Hout. We kunnen terug kijken op 2 super gezellige avonden!

Vrijdag was de aftrap van de feestweek aan de clubfeestavond. De opkomst kon in vele opzichten beter zijn bij een club van 1200 leden, maar het feest was er zeker niet minder om. De feestband DRIVEN zorgde er namelijk voor dat het die avond erg gezellig werd en dat de voetjes van de vloer kwamen.

Zaterdag stond de hele dag eigenlijk in het teken van de dames van de voetbalclub. ’s Ochtends vond de aftrap plaats voor het dames voetbaltoernooi. Een 7 tegen 7 toernooi met allemaal clubs uit de regio. Onder lekkere weersomstandigheden werd er een sportief en gezellig toernooi gespeeld. Na afloop van het toernooi stond er een goed georganiseerde barbecue klaar en werd er alvast een pre-party in de kantine gevierd. De dames zaten al goed in de olie voordat het feest in de grote tent losbarstte.

Na een heel klein mankementje met de techniek stond alles toch nog netjes op tijd klaar om die avond echt te knallen… en dat gebeurde dan ook! Een super sfeer hing er in de tent en de mannen van Radio 538 wisten dit ook heel goed te benutten. Zij maakten er een super feestje van waar iedereen los ging.

De sfeer van beide avonden zal wat beloven voor de events die komen gaan!

Dinsdag en woensdag vindt het Robotvoetbal plaats in de tent. De Wereld Kampioenen Robotvoetbal én zorgrobot NAO komen in mei 2019 diverse demonstraties geven in onze jubileumtent. De aanvangstijd is 9.00 uur en de eindtijd is om 15.15 uur.

Donderdag 16 mei vindt ’t Hout Inside plaats. Een avond lekker lullen over de belangrijkste bijzaak van het leven. Praten over de sport waar het bij ons allemaal om draait. FC de Rebellen zullen smaakmakende verhalen en leuke anekdotes vertellen over wat zij allemaal meegemaakt hebben tijdens hun professionele carrière. De aanvangstijd is 20.00 uur en de eindtijd is om 01.00 uur.

Zaterdag 18 mei vieren we Vrienden van Mierlo-Hout Live! Hét spektakelstuk van het jubileumjaar met Gerard Joling, Gers Pardoel, Puinhoop Kollektiv, Belle Perez, Dansado & de Feestneger, Raymon Hermans, Senna Willems en DJ W3SS. Deze avond start al om 19.30 uur. De eerste artiest – Belle Perez – zal al om 20.00 uur beginnen met optreden!!

Kaarten zijn nog verkrijgbaar voor beide events op www.100jaarblauwwit.nl/tickets .

Meer-Mierlo-Hout-digitaal-wijk-nieuws:
www.mierlo-hout.ditisonzewijk.nl
Facebook: Mierlo-Hout
Twitter @MierloHout_nu
Google+  Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Wijkgericht-nieuws-over ,Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Activiteiten-Kalender, Startpagina per wijk, Overzicht-Ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, Helmond, #ditisonzewijk ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook weten wat er speelt in uw eigen wijk? Ontvang automatisch bericht van de nieuwste video’s op Ditisonzewijk.Tv. Abonneer je op ons kanaal KLIK HIER!

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *