Helmond Marketing

Adres: Markt 207
5701 RJ Helmond
Telefoon: 0492 55 41 84
E-mail:
Website: Helmond Marketing
Twitter:
Facebook:

Helmond Marketing

Helmond Marketing is een zelfstandige stichting bestaande uit een vrijwillig bestuur, een onafhankelijke Raad van Advies, een directeur, medewerkers en vele tientallen vrijwilligers. De stichting wordt gesubsidieerd door de gemeente Helmond en ondersteund door het bedrijfsleven.

Helmond Marketing is dé stadsmarketingorganisatie van Helmond met haar belangrijke netwerkpartners als het Centrummanagement, VVV Helmond, Gemeentemuseum Helmond, Koninklijke Horeca Nederland, Kunstkwartier, Gemeente Helmond, Provincie Brabant, Ondernemersfonds, Visit Brabant, Wijkwinkelmanagement, detailhandel, ondernemers, Werkgeversplein, het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen.
Bestuur Helmond Marketing

Het bestuur van Helmond Marketing bestaat uit de volgende leden;
Pieter van Geel, voorzitter; Eelke Toll, secretaris; Koen Smits, penningmeester; Theo Glaudemans, bestuurslid; David Swinkels, bestuurslid.
Organisatie

Peter-Paul van Meerwijk
Als directeur van Helmond Marketing weet Peter-Paul in het belang van Helmond vele partijen te verbinden. Daadkrachtig en gedreven zet hij vele stappen op de verschillende schaakborden.

Joris Knoops
Als marketingadviseur en communicatieprofessional houdt Joris zich vooral bezig met het vermarkten van het Helmondse centrum. Samen met Centrummanagement verbindt, organiseert en ontwikkelt hij middelen om het Helmondse centrum op de kaart te zetten.

Floor Notten
Als communicatieprofessional houdt ze alle zaken omtrent evenementen, secretariaten van partners en lopende zaken nauwlettend in de gaten. Samen met Wendy onderhoudt ze websites en social media.

Wendy Steenbakkers
Als studente communicatie en oud stagiaire Helmond Marketing focust Wendy zich vooral op social media activiteiten. Maar ondersteunt daarnaast ook bij operationele werkzaamheden.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok