Carnavalsvereniging de Olietrappers wilde zich onderscheiden van andere carnavalsverenigingen in Helmond. Het maakt ieder jaar niet veel verschil tussen een kletsavond in Brouwhuis of in Helmond-West. Ze lijken allemaal op elkaar, een aantal kletsers, optredens van dansmariekes en muziek en zang. Natuurlijk heel leuk en gezellig, maar het aantal bezoekers begon terug te lopen.

Verenigingssecretaris Henry Swinkels wilde iets anders dan de traditionele kletsavond en het werd inderdaad iets totaal anders. Hij wist een groep Belgische travestieten te boeken voor de ‘kletsavond’ in buurthuis St. Anna, de residentie van KV de Olietrappers. Na de aankondiging van deze bijzondere ‘kletsavond’ waren de beschikbare kaarten heel snel uitverkocht. En de zaal zat al ruim voor het begin van de show helemaal vol en de spanning van de bezoekers hing in de lucht, iedereen was benieuwd wat ze van deze avond konden verwachten.

Daisy Divine, de ceremoniemeester van de groep, start de show met een aantal ‘waarschuwingen’ , dat de prachtige zangeressen in werkelijkheid mannen zijn en dat de dames in het publiek geen moeite hoeven te doen voor de mooie mannen op het toneel, omdat de belangstelling van deze heren niet uitgaat naar dames. Hierna begint het spektakel met dansacts, playback-acts en Dave, een van de artiesten, kwam met een soort klets over zijn ervaringen in een Dark room. Het publiek genoot van het optreden van de artiesten en beloonde de groep met een luid applaus.

CV de Olietrappers kan terugkijken op een geslaagde avond. Benieuwd of ze hiermee een nieuw tijdperk hebben ingeluid voor de kletsavonden.


Meer-Helmond-Centrum-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.helmond-centrum.ditisonzewijk.nl
Facebook: Helmond-Centrum
Twitter: @Helmondcentrum
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook
Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen, Zakelijk, Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk,Wijkfoto’s, DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Regina Blok

Regina Blok Redacteur Ditisonzewijk.nl Ik ben geboren in Den Haag. Vanwege mijn werk, in de IT, ben ik in 1994 verhuisd naar Helmond. In 1999 bij de Dierenambulance Helmond begonnen als vrijwilliger op de bus. Nu doe ik alleen nog thuis opvang, moederloze jonge katjes vanaf 1 dag oud tot wilde kleintjes van een week of 6, die gesocialiseerd moeten worden. Presentatrice bij het radioprogramma Nieuwsdesk bij Omroep Helmond. En nu dus ook redacteur bij Dit is onze wijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *