Deze week bracht de Helmondse dichter Ruben Kemperman een ode aan de Camping. Vanaf 1 augustus is Kemperman vijf weken te zien op Omroep Helmond met zijn Poëzie en Proza.

Dit is het tweede gedicht uit de reeks. Ruben is al eens eerder in beeld geweest bij Ditisonzewijk en Omroep Helmond, toen hij in de coronacrisis gedichten verspreidde in Helmond en een filmpje opnam na de oproep voor ‘Een steuntje in de rug’. In zijn eerste bijdrage van vorige week maakte hij een voordracht van zijn gedicht over Helmond en wat daar te doen is, ondanks de corona-crisis.

Hij dichtte daarin over niet op vakantie gaan, maar gewoon thuis blijven. Hij wijst op de activiteiten in Helmond: ‘Laat je informeren bij de VVV, vervelen is een keuze… loop het ‘ommetje’ mee. Zijn eerste gedicht: ‘Tot slot’ en wil je meer over Ruben lezen ga dan naar zijn website www.rubenraakt.nl Ga naar ‘Poezie en Proza’ om de gedichten te lezen. Of kijk en luister mee op Ziggo kanaal 36 en KPN kanaal 1429 en op Ditisonzewijk.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Omroep Helmond

Omroep Helmond, het lokale TV en Radio station van Helmond Stadsradio Helmond is al vanaf 1984 in de lucht (FM 107.2 Mhz) en op de kabel (FM 94.4 mhz). Onze organisatie heeft ook de beschikking over een TV - kanaal op de kabel frequentie 256, en UPC digitaal kanaal 31.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *