Gala op sneakers?! Wendy gaat ervoor!

Zaterdagavond 22 juni is het atrium van het Carolus Borromeus College het toneel van het eerste KiKa Sneakergala. Wendy van den Akker, docente aardrijkskunde, gaat in november haar droom verwezenlijken: het lopen van de marathon in New York. Een startbewijs en de felbegeerde medaille na afloop zijn alleen niet voldoende, Wendy zet alles op alles om zoveel mogelijk geld op te halen voor Kika.

Wendy weet zelf als geen ander hoe het is om ziekenhuis in en ziekenhuis uit te gaan. Ze heeft zelf veel pech gehad met haar gezondheid en heeft al diverse operaties en onderzoeken gehad. Na alle operaties bleef ze erg vermoeid en dat verminderde niet. Sterker nog het werd erger en na een lange tijd kwam het erop neer dat het Chronisch vermoeidheidssyndroom bij Wendy werd gediagnosticeerd.

De jonge aardrijkskundedocente gaat echter niet bij de pakken neerzitten: “Ik heb misschien pech, maar er zijn mensen die het erger hebben en ik mag niet klagen. Ook dan moet ik vaak denken aan de kinderen die ziek zijn en dat doet me veel. Kinderen horen niet ziek te zijn, ze moeten kind kunnen zijn, moeten kunnen spelen en een zorgeloze jeugd hebben. Ik heb misschien pech maar kan mij nog steeds inzetten voor deze kinderen en de wetenschap dat we hiermee bijdragen aan meer overlevingskansen voor kinderen, geeft mij extra kracht!”

Het KiKa Sneakergala is een gala met een knipoog. De gasten worden uitgedaagd om net als Wendy op sneakers hun beste beentje voor te zetten. Op chique dus, maar wel met gympen daaronder. Bovendien zijn sneakers het dagelijkse schoeisel van de leerlingen die normaal gesproken rondlopen in het atrium van het Carolus Borromeus College.

Met een optreden van o.a. Senna Willems, cocktails én een veiling met o.a. een gin-tonic proeverij voor 10 personen, een gesigneerde bal van PSV, diverse culinaire arrangementen en een fotoshoot door een award winning fotograaf van Azcona fotografie, belooft het een prachtige avond te worden voor het goede doel. Een ticket reserveert u voor 45 euro waarvan minstens 25 euro direct naar KiKa gaat. Tickets zijn verkrijgbaar via https://www.ticketview.nl/shop/actievoorkika. Een veiling-item sponsoren of een bedrijfsarrangement boeken? Neem dan contact op via kikasneakergala@gmail.com.


Wat: KiKa Sneakergala

Wanneer: 22 juni 2019

Waar: atrium Carolus Borromeus College
Aanvang: 19:00
Meer informatie: kikasneakergala@gmail.com óf via social media


Meer-Brandevoort-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande blauwe linken zijn aanklikbaar:
E.mail:  info@ditisonzewijk.nl

Website: www.brandevoort.ditisonzewijk.nl
Facebook: Brandevoort
Twitter: @Brandevoort_nu
Google+ Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

Agenda-Helmond, Cultuur, Kunst, Calamiteiten, Evenementen,Zakelijk,
Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s,
DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond.
Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk?
Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *