Zondag, de achtste december, werd de fusie tussen de tennis/padel vereniging het Lobke uit Rijpelberg  en tennisvereniging Het Trambaantje uit Brouwhuis officieel. Beide verenigingen zijn geschiedenis waardig. Het Lobke bestaat vijfendertig jaar en het Trambaantje bestaat veertig jaar. Zijn gaan nu samen verder als tennis en padel club Espendonk.

Er stond een flink windje op het sportpark Espendonk. In het naastgelegen sportpark van voetbal vereniging Bruheze werd er ondanks de weersomstandigheden gewoon gevoetbald, al was er niet veel publiek. Daarentegen was het behoorlijk druk in de kantine van de tennisclub Espendonk. Maar daar was dan ook reden voor, wethouder Harrie van Dijk zou, door een gedenkplaat te onthullen, de fusie van beide tennisverenigingen bekrachtigen.

Paddelbanen

Na een kort woordje van de voorzitter Leo Thielen en wethouder van Dijk begaf iedereen zich even naar buiten om aanwezig te zijn bij de onthulling van de gedenkplaat om daarna nog even bij de padelbanen te kijken voor een demonstratie. De mensen die niet goed wisten wat padelbanen zijn kregen eerst een korte uitleg over de banen en hoe deze sport beoefend wordt. Vooral de padelrackets werden verbaasd en bewonderend bekeken. Er volgde nog even een demonstratie en de vereniging kreeg ook een nieuwe vlag aangeboden. Toen vonden de mensen het welletjes en begaven zij zich naar binnen voor een na praatje en een borrel. Het Sportpark is een unieke locatie voor veel sporters. Het ligt er mooi bij in een oase van rust, genoeg parkeerplaatsen en een mooi natuurgebied. Wat wenst men nog meer?


Meer-Brouwhuis-digitaal-wijk-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter

Website:  www.brouwhuis.ditisonzewijk.nl
E.mail:     info@ditisonzewijk.nl
Facebook: Brouwhuis
Twitter:   @ditisonzewijk
Google+   Ditisonzewijk
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv
Instagram: www.instagram.com/ditisonzewijk.nl
Actuele berichten Helmond-Ditisonzewijk op: Facebook

#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.
De meest complete uitagenda van Helmond, activiteiten en evenementen in Helmond, zoals concerten, festivals en voorstellingen. Startpagina per wijk, Overzicht-ondernemers in de wijk, Wijkfoto’s en DitisonzewijkTV, ofwel alles digitaal te vinden uit jouw eigen wijk (stad) in Helmond. Ook op Youtube weten wat er speelt in uw eigen wijk? Abonneer je dan gratis op ons Youtube kanaal: KLIK HIER!

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Hans Choufoer

Redacteur - Foto-journalist bij Ditisonzewijk.nl - Helmond Geboren in Leiden (1957) Ik rook graag een sigaartje en hou van de natuur. Mijn camera en ik zijn onafscheidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *