Frank Lammers tegen scholieren: ‘Ze gaan je echt wel matsen nu’

Ook al laat de school Carolus Borromeus in Helmond via Twitter weten dat ze er niet helemaal op dezelfde manier instaan als Frank Lammer , speciaal voor hun leerlingen heeft de acteur een boodschap ingesproken.  

Lammers begint zijn bericht met: “Beste vrienden van het Carrrlus, het Carrrlus!” Hij laat aan de leerlingen weten dat wij als Brabanders ons altijd goed weten aan te passen. “Het zijn natuurlijk klote tijden voor iedereen, maar wij Brabanders hebben ons door de geschiedenis heen goed weten aan te passen. Van elke situatie wisten we het beste te maken. Zo ook van deze.”

Er slecht voor staan

Hij heeft voor zowel leerlingen die er goed voor staan als voor de leerlingen die er slechter voor staan een bericht. “Aan alle leerlingen die thuiszitten en niet zo’n beste punten hebben zegt hij: ,,Dat is goed nieuws, want je kan altijd zeggen dat je geen les had en het moeilijk vond. Dan gaan ze jou echt wel matsen en ga je gewoon over. Dan heb je sowieso geen probleem. Want stel dat het nou misgaat, dan kan je zeggen: ‘Ja maar we hadden geen les en dat vond ik moeilijk. Kunt u mij niet een beetje matsen?’ – en dan ga je sowieso ook over!”

Win-win situatie

Volgens Frank Lammers is dat dus een totale win-win situatie. “Die vervelende leraren zie je niet meer, want die kan je gewoon muten op de computer. Iets waar je altijd van gedroomd hebt. En die goede leraren zijn óók op video top!”

Als afsluiter geeft hij iedereen nog een extra motivatie mee. “Dus zet hem op, hou vol. Uiteindelijk gaan we hier met z’n allen beter uitkomen. En ik zou zeggen: Helliemond, Hellemond, Hellemoohoond… Houdoe!”

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Liam Toll

Liam Toll volgt namens Ditisonzewijk - Helmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *