Fitnessgroepen HT’35 gaan buiten sporten

Na goedkeuring van het protocol heeft de gemeente Helmond HT’35 toestemming om buiten te gaan sporten. De turnvereniging gaat gebruik maken van de buitenterreinen van het Turncentrum en het schoolplein van de Odulfusschool.

De eerste trainingen van de fitnessgroepen vonden vorige week al plaats. Zij hebben namelijk geen materiaal nodig en zijn dus direct in actie gekomen na het toestemmingsbericht. Op het schoolplein was woensdag bijna de gehele groep al aanwezig om, op 1.5 m afstand, te sporten.

Buiten sporten

Ondanks het enigszins koude weer kon met gepaste kleding het lesprogramma afgewerkt worden. Donderdagavond was de beurt aan de tweede fitnessgroep op dezelfde locatie. Na deze succesvolle start is ook het buitenterrein van het Turncentrum (Rakthof) gereed om ook te gaan starten met de wedstrijd/plusgroepen.

Met een aangepast rooster zullen die groepen vanaf komende week ook weer samen buiten te gaan sporten. Die zullen zich beperken tot voorbereidingsoefeningen zonder toestellen, mocht dit naar wens verlopen dan zullen daarna ook buiten trainingen opgezet worden.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.ht35.nl

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Liam Toll

Liam Toll volgt namens Ditisonzewijk - Helmond de Helmondse politiek en heeft tevens een wekelijkse column op deze site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *