We Concern

Adres: Kasteel Traverse 72
5701 NR Helmond
Telefoon: 084 431 28 75
E-mail:
Website: We Concern
Twitter:
Facebook:

We Concern

We Concern is een persoonlijk regionaal opererend advieskantoor met haar vestiging in Helmond. Ons kantoor staat onder de leiding van Erwin Wijkman, accountant-administratieconsulent en Katrijn Janssen, juridisch en administratief adviseur.

We Concern biedt op hoofdniveau de volgende diensten aan:

  • Administratie & Belastingen
  • Accountancy & Advies
  • Incasso & Debiteurenbeheer

Het kwaliteitswaarborg van een gecertificeerd accountant en de mogelijkheid om uw openstaande vorderingen direct te laten innen zijn, naast de prijs-kwaliteitverhouding, de belangrijkste punten waarop wij ons onderscheiden van de meeste administratie- en belastingadvieskantoren.

Wij stellen ons tot doel om voor u een zo compleet mogelijk dienstenpakket op hoog kwaliteitsniveau aan te bieden. Zodat wij u optimaal kunnen ontzorgen. Omdat ons kantoor vertrouwd is met de disciplines accountancy, administratie, belastingadvies en juridisch advies, krijgt u als cliënt een full-service pakket aan diensten aangeboden. Voor specialistisch werk zijn wij omringd door specialisten uit aanverwante disciplines. Zo werken wij samen met een assurantiekantoor, deurwaardersorganisatie en advocatenkantoor.

Wij hebben een grote verscheidenheid aan cliënten. We Concern is een advieskantoor dat zich richt op alle sectoren binnen het midden- en kleinbedrijf. Variërend van productiebedrijven tot dienstverlenende ondernemingen en van eenmanszaken tot B.V. structuren.

Daarnaast kunnen ook particulieren bij ons terecht. Veel van onze cliënten zijn al vanaf de start van hun onderneming cliënt bij ons. Wij kennen hun behoefte aan hulp en advies in elk stadium van de levenscyclus van de onderneming en staan direct voor hen klaar.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok