Haptaria

Adres: Piet Heinstraat 46
5703 AL Helmond
Telefoon: 0492 769076
E-mail:
Website: Haptaria
Facebook:

Haptaria Helmond-Oost

Jan & Janneke Hu

Na een succesvolle tijd met het beheren van een luxe cafetaria in België verlangde wij toch weer terug naar onze vertrouwde omgeving in Brabant waarbij onze keuze gelijk op een horecapand in Helmond viel. Na een intensieve verbouwing van ruim 7 maanden hopen wij “de familie Hu” dat het resultaat is wat de omgeving van ons verwacht.

Graag willen wij onze te ontvangen gasten de openheid van het cafetaria laten zien, zo is er gekozen voor een open keuken en zorgen de grote ramen rondom het pand voor een heldere kijk op onze zaak. Met alle smaakervaringen die wij hebben meegenomen uit België gaan wij onze gasten verrassen met diverse nieuwe producten. Zo vindt u naast alle bekende snacks en de zelf gesneden verse frieten een uitgebreid aantal wereld hamburgers, tevens serveren wij speciale menu’s en kunt u ook terecht bij ons voor een betaalbaar vers getapt biertje.

Of je nu besteld aan het afhaalgedeelte of je maakt liever gebruik van ons zitgedeelte, de prijs van onze producten blijft gelijk.

Laat ook anderen weten wat er speelt in uw eigen wijk!

Dit is niet ok