Fancy Fair op Scouting Rijpelberg

Op zondag 5 april van 13.30 uur tot 17.00 uur organiseert Scouting Rijpelberg alweer voor de vierde keer een Fancy Fair. De opbrengst van de Fancy Fair wordt gebruikt om leuke extra activiteiten voor onze leden te organiseren.

Op de Fancy Fair is een Rad van Fortuin met vele mooie gesponsorde prijzen! Met het Rad van Fortuin zijn leuke prijzen te winnen. Net als voorgaande jaren is er ook nu weer van alles te doen en te beleven in en om scouting. Voor de kinderen zijn er diverse scouting-spelletjes te doen. Er is weer een kabelbaan aanwezig, er kunnen pizza’s gebakken worden en nog vele andere leuke scouting activiteiten. Daarnaast zijn er ook weer optredens van Amicitia.

Gekoppeld aan de Fancy Fair is de lotenverkoop actie. Onze leden verkopen al een paar maanden lootjes waarmee mooie prijzen te winnen zijn met als spectaculaire hoofdprijs een fietsbon t.w.v. € 400,-. De eerste prijs is een barbecue t.w.v. € 200,- en de 2e prijs een pannenkoekenhuis bon t.w.v. €100,-. Kortom, er zijn mooie prijzen te winnen! De opbrengsten van de verkopen van de loten en de Fancy Fair worden gebruikt voor leuke extra activiteiten voor onze leden. De trekking vindt plaats op de Fancy Fair op zondag 5 april 2020 om 15.00 uur bij de blokhut van Scouting Rijpelberg.

De Fancy Fair vindt plaats op het Scoutingterrein van Scouting Rijpelberg, Berkendonk 91, Helmond.


Meer-Ditisonzewijk-Helmond-digitaal-nieuws.
De onderstaande linken zijn aanklikbaar:
Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk ism Omroep Helmond 
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
 👉Of stuur ons een bericht via onze Facebookpagina in Uw wijk, Instagram of Twitter
#Agenda #Helmond #Cultuur #Kunst #Calamiteiten #Evenementen #Zakelijk.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00