Fanatieke supportersclub van Helmond Sport maakt statement

Je hebt ze waarschijnlijk op diverse plekken in en om de stad al gezien… de stickers van fanatieke supporters van Helmond Sport met de tekst ‘Helmond Sport moet blijven!’  Na een kort gesprek met Rick Raaijmakers is al gauw duidelijk wat de bedoeling is. De supporters willen gewoon dat Helmond Sport weer de parel van Helmond wordt. De voetbalclub waar heel Helmond trots op kan zijn.

De afgelopen weken is de publiciteit rond Helmond Sport niet al te positief geweest. En dat raakt de fanatieke supporters van Helmond Sport erg diep. Daarom hebben zij nu 6000 stickers laten maken die deze weken verspreid worden om de Helmonders er attent op te maken dat Helmond Sport hen nodig heeft om voort te kunnen bestaan. De supporters beamen dat Helmond Sport niet optimaal presteert.

Dit heeft echter te maken met de steun die zij vanuit de Helmonder alsook van de gemeente krijgen. Zij zijn ervan overtuigd, dat het anders zou zijn geweest als de club mee had gedraaid in de eredivisie. Dan is iedereen ineens op Sportpark de Braak te vinden. Maar op de momenten dat het slecht gaat zoals nu, dan is er volgens de supporters niemand meer die de club door slechte tijden heen haalt. En zo mist Helmond Sport inkomsten. Met de stickeractie hopen de fanatieke supporters van Helmond Sport een statement te maken richting Helmond, de Helmonder en de gemeente Helmond.

Zij geven aan: ‘Wij allen kunnen Helmond Sport er bovenop krijgen en voorkomen dat deze parel voor de stad wegvalt. Want samen zijn wij Helmond Sport!’

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Jason Gerritsen

Ditisonzewijk.nl - Helmond medewerker: video-journalist - IT ondersteuning Gepassioneerd, enthousiast, gedreven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *