Even voorstellen: stagiare Alexander Brutsaert

Hallo, ik ben Alexander Brutsaert en ik ben 19 jaar. Dit jaar begin ik aan mijn tweede jaar journalistiek aan de Fontys hoge school in Tilburg. Ik ben blij dat ik de komende maanden stage mag lopen bij DitisHelmond.

Ik ben als geboren Helmonder redelijk goed bekend met de mooiste stad van Nederland. Vroeger ging ik als kleine jongen vaak naar bioscoop Pathé of naar de stad. Nu verken ik de stad als reporter. Het is leuk dat Helmond zo verschillend is met name door alle verschillende en bijzondere wijken.

Waar ik in de toekomst te vinden zal zijn? Goede vraag… Maar in ieder geval kan de titel Helmonder niet van mijn paspoort worden afgehaald.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *