Eucharistievieringen Sint Trudokerk 16-2 t/m 23-2020

Zondag 16 februari

10.30 uur Gregoriaans koor
Noud van Bragt, Nel Corstens-Swinkels, Jan Colen, Nelly Rooijackers-Konings, Jan Martens, Cornelis Sanders en Do Sanders-Peulen, Jan Dillen, Ciska de Kok en haar overleden ouders en verdere familieleden, Femke van Stiphout, Martien Donkers, Pauline Meijer-Termeer, Frans Cornelissen, Miel van der Heijden, Riet Raijmakers-Cunnen, Roos van de Kerkhof-Peeters, Peter Hockers.

Zondag 23 februari

10.30 uur Carnavalsmis, Trudokoor
Huub Rijkers, Martien van Rooij, Jos Dijckmans, Anneke van der Els-van Dijk, Atty van der Meulen-Meijer, Dora Hekkens-van Haandel, Francien van den Elsen-Knoops, Fransje Hornix-Bloemen, Yolanda Buiteman-van den Eertwegh, Piet van Neerven en Irma van Neerven-Harnisch, Marinus van Esdonk en Hendrika de echtgenote, Jos Paymans, Jan van Berkel.

www.damiaanhelmond.nl

 

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Parochie Damiaan de Veuster

Bij het samengaan van de voormalige Sint Luciaparochie / Goddelijke Voorzienigheid - Sint Anna en de St.Trudoparochie en de Parochie van Maria ten Hemelopneming, is de naam van de nieuwe parochie: Parochie Heilige Damiaan de Veuster. Genoemd naar Pater Damiaan de Veuster die op 11 oktober 2009 in Rome Heilig is verklaard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *