Er gebeuren mooie dingen rondom de Helmondse Blijf Thuis Bingo

De Helmondse Blijf Thuisbingo is over de helft, er zijn vijf zondagen gespeeld en daarom wat feiten op een rij.  De gegevens zijn bekend van vier zondagen. Voor zover nu bekend zijn er 5910 kaarten verkocht.

Een trouwe koper is bijvoorbeeld KBO Bernadette die elke zondag de leden blij maakt met kaarten. En Stichting Meedoen zorgt ervoor dat elke zondag de oudere cliënten van Super Sociaal, Stichting Lief en Hart voor Minima mee kunnen spelen.

De organisatie heeft de winkeliers in Helmond blij kunnen maken met tot op dit moment 5500 euro door de aankoop van waardebonnen. Alle winkels van Helmond doen mee. De overige zondagen wordt dat herhaald. Dan is er voor 10.500 euro aan prijzen gekocht bij lokale ondernemers.

Nog wat feitjes: elke week zijn er 41 prijzen te verdelen, variërend van 10 tot 100 euro met een totaal van 1550 euro. Bj stichting Meedoen zijn 15 prijzen gevallen en bij de KBO 3, de rest bij de Jumbo-filialen. Ook in alle wijken zijn er prijzen gevallen en zelfs 9 prijzen buiten Helmond. In totaal zijn er al 123 prijzen weggegeven.

Er gebeuren mooie dingen rondom de Helmondse Blijf Thuis Bingo. Zo zijn er complete straten die samen meedoen. WC Brouwhorst kocht als vereniging 240 kaarten voor haar leden. En een anonieme gever kocht voor de bingo van zondag 28 juni 200 kaarten om weg te geven aan alle verzorgingshuizen in Helmond.

Ook voor de komende drie edities mogen er nog veel kaarten gekocht worden bij de Jumbo-supermarkten. Via Omroep Helmond en Ditisonzewijk.nl  is alle informatie over de bingo te vinden. Op naar komende zondag, bingodag nummer zes.

https://helmond.ditisonzewijk.nl/bedrijven/helmondse-blijf-thuis-bingo/

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *