Energiehuis Helmond: info avond ‘warmtepompen’ voor Helmond West

Energiehuis Helmond presenteert een programma met wijkgerichte thema-avonden over het fenomeen ‘warmtepomp’. Op twee avonden net voor de zomer bleek daar veel belangstelling voor te zijn. Op maandagavond 5 november zijn mensen uit de Helmond West van harte welkom.

De warmtepomp staat volop in belangstelling als alternatief voor de gasgestookte CV ketel. We krijgen veel huiseigenaren die informatie zoeken omdat hun CV ketel aan vervanging toe is. Wat een warmtepomp is, hoe hij werkt en onder welke omstandigheden een warmtepomp inpasbaar is, daarover ontbreekt het bij veel mensen aan kennis.

Energiehuis Helmond maakt er graag werk van uw kennis bij te spijkeren. Berrie Horsten zal u als voorzitter graag welkom heten. Kees Bakker, energiespecialist bij het Energiehuis verzorgt een presentatie over de warmtepomp. Voor iedereen te begrijpen. 

DSC_0366

Een van de deelnemers na afloop van een vorige bijeenkomst: ‘dank voor jullie uitleg, nu begrijp ik een beetje wat een warmtepomp is. Interessant, én ik snap dat heel wat bij komt kijken om onze aardgasketel door zo’n apparaat te vervangen. Maar we gaan er over nadenken’.

De data voor de wijkgerichte bijeenkomsten vind u in de agenda. Ga naar aanmelden info-avonden warmtepomp voor uw inschrijving. Aanmelden is noodzakelijk, we hebben per bijeenkomst plaats voor maximaal 45 mensen.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Energiehuis Helmond

Doelstelling van de Stichting Energiehuis is om u te helpen bij de verwezenlijking daarvan. Ervaring leert, dat er heel veel behoefte is aan hulp, omdat het best over ingewikkelde materie gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *