Kenniscentrum Het Industrieel Atrium tot 1 juni dicht 

Kenniscentrum voor industrieel erfgoed, het Industrieel Atrium, blijft langer gesloten dan oorspronkelijk de bedoeling was. Na het bekend worden van de aanvullende maatregelen door de overheid, is besloten om niet te sluiten tot 6 april, maar tot in 1 juni. 

Het kenniscentrum aan Kanaaldijk noordwest heeft vier vaste exposities (over metaal, druk, energie en gas) en regelmatig wisselende tentoonstellingen. Oude techniek is met nieuwe techniek gecombineerd door gebruik van nieuwe media; documenten, boeken en flatscreens met interactieve programma’s en een filmzaal. Van jong tot oud, van oud-medewerker, medewerker en directeur tot schoolklas en groepen, voor eenieder is er een programma. In dit voor Nederland unieke kenniscentrum kan de bezoeker in normale tijden op diverse manieren de situatie van de industrie van vroeger en die van nu leren en beleven.

Maar dat kan nu dus niet. Vooral de maatregel dat bijeenkomsten onder de honderd personen personen verboden zijn, is voor Het Industrieel Atrium van belang. Het heeft gevolgen voor de samenkomsten op donderdagen, voor bezoekers, en groepsessies. De geadviseerde onderlinge  afstand van 1,5 meter is dan niet werkbaar.

www.industrieel-atrium.nl

Tip de redactie ✔️
Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond
Heb je een nieuws of agenda-item, leuke foto’s, video’s over Helmond en wil je het delen,
stuur ze dan in naar onze redactie!! Zo weten we wat er leeft en speelt in uw wijk!!
 E-mail: 
☎️ Telefoon: 088 166 67 00
Website:    www.ditisonzewijk.nl
Facebook: Ditisonzewijk-Helmond
Videokanaal: www.ditisonzewijk.tv

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *