Eetstoornissen: Weer predicaat ‘Beste Zorg’ CZ

Het Hoogspecialistisch Centrum voor Eetstoornissen heeft opnieuw het predicaat ‘Beste Zorg’ van zorgverzekeraar CZ gekregen

Dit betekent dat het team toegerust is om mensen met ernstige eetstoornissen te behandelen. Verder geven de cliënten de deeltijd en de kliniek afgerond een 8. Dit cijfer is gebaseerd op anonieme resultaten van een tevredenheidsonderzoek afgenomen bij 367 patiënten in de periode 2016-nu.
Psychiater en programmaleider Mladena Simeunovic Ostojic: “Ik ben persoonlijk heel erg trots op het gehele team en heb bewondering voor onze cliënten die dagelijks tegen ernstige ziektes en stigma moeten vechten. Want die mooie resultaten zijn verkregen op basis van onderzoek dat gaat over de inhoud van de zorg, bestaande uit evidence based èn innovatieve nieuwe behandelingen en op basis van de mening van onze cliënten. Zeker met het oog op het feit dat onze cliënten een egosyntone beleving van hun stoornis kunnen hebben, bevestigt dit resultaat ons dat we op de goede weg bezig zijn. Zorg voor onze cliënten staat op nummer 1, dus een mooier bericht kunnen wij niet krijgen.”

 

biglogo-ggz

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door GGZ Oost Brabant

Wij staan voor 'gezondheid die je je eigen familie gunt' en zijn er voor burgers met complexe psychische zorgvragen. Voor hen bieden wij veilige menslievende zorg 'in het Brabantse land'.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *