Eetpunt voor minima in De Brem (Rijpelberg) van start

Op 21 juni gaat het eetpunt voor mensen die het [even] niet kunnen betalen en/of eenzaam zijn van start in wijkhuis De Brem in Rijpelberg Helmond. Het is een samenwerkingsverband van Caritas0492, de LEVgroep en Belangengroep Rijpelberg.

De bedoeling is dat er het hele jaar door op vrijdag tussen 18.00 en 19.00 uur een twee- of driegangen menu wordt geserveerd. Dit is gratis. Mensen die het kunnen betalen zijn vrij wel een bijdrage te leveren of te sponsoren.

Op dit moment zijn er al een aantal gratis eetpunten in de stad, maar niet op vrijdag. Het is dus een toevoeging aan het helaas noodzakelijke aanbod.  Caritas0492 heeft op maandag een eetpunt in de Pauluskerk en op woensdag in de Jozefkerk. Daarnaast is er een soepbus actief op dinsdag [o.a. Pauluskerk en Helmond-West] en donderdag [perron 3 Brouwhuis].

U bent van harte welkom,

Wijkhuis De Brem, Rijpelplein 1, 5709 BT Helmond

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Parochie Heilige Lambertus

Parochie Heilige Lambertus Helmond De Rooms Katholieke parochie Heilige Lambertus is op 1 april 2011 opgericht als één van de 'nieuwe parochies' in het bisdom Den Bosch en omvat de volgende Helmondse wijken: Helmond-Centrum, Helmond-Oost, Helmond-Noord, Dierdonk, Brouwhuis en Rijpelberg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *