E.C.V. De Heipoort verrast initiatiefnemer Kleurige Chemo

Carnavalsvereniging De Heipoort is de oudste carnavalsvereniging in Helmond. Ter gelegenheid van hun 66-jarig jubileum verrasten zij initiatiefnemer van Kleurige Chemo, bloemist Tini Roelofs, met een bijdrage voor zijn project.

Op zaterdag 23 november heeft de carnavalsvereniging een ludieke actie gehouden op het Prinsenbal: ze hebben aan alle bezoekende carnavalsverenigingen een kleine bijdrage gevraagd voor het project: Kleurige Chemo.

Ruim 8 verenigingen hebben aan de oproep gehoor gegeven en er zijn heel veel lekkernijen en andere diverse leuke dingen aan de nieuwe Prins Benji de 1ste overhandigd.

Een delegatie van E.C.V. De Heipoort heeft dit op zaterdag 30 november in het bijzijn van de nieuwe Prins Benji de 1ste overhandigd aan bloemist Tini Roelofs. Tini is de initiatiefnemer van Kleurige Chemo en hij zal zorgen dat deze vele presentjes en lekkernijen op de afdeling chemo en oncologie van het Elkerliek Ziekenhuis en bij Inloophuis De Cirkel terecht zullen komen.

Dank aan iedereen voor hun bijdragen aan deze actie

E.C.V. De Heipoort wil alle verenigingen en bezoekers hartelijk danken voor hun bijdragen aan deze actie en willen van deze actie een traditie gaan maken. Dus gaan zij voor Kleurige Chemo ook volgend jaar weer een actie houden.

Men kan nog altijd leuke presentjes voor de kerst afgeven bij Bloemstudio Tini Roelofs aan de Wethouder Ebbenlaan zodat alle patiënten toch nog een leuke kerstviering kunnen hebben.

Tini is blij verrast

Tini Roelofs werd verrast door de grote hoeveelheid lekkernijen en cadeautjes. Zijn reactie: ’Wauw, echt gewéldig! Vorig jaar hebben zij deze actie ook gehouden, maar nu hebben ze wel vijf keer zoveel gebracht!

Ik kan dit niet allemaal naar het Elkerliek brengen maar ook bij Inloophuis De Cirkel kan ik de mensen verrassen met wat lekkers, zodat ze voor heel even hun ellende kunnen vergeten. Al is het maar voor vijf minuutjes.

Helemaal geweldig en hartelijk bedankt aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen.’ Of Tini de cadeautjes zelf gaat brengen, dat weet hij nog niet.

Normaliter brengt zijn zus altijd alles naar het Elkerliek, maar hij vindt dat hij haar niet met alles kan laten sjouwen. Dus misschien is dit weer een eerste stap op de afdeling, waar hij enige tijd geleden heel dikwijls met zijn, inmiddels overleden, partner is geweest. Voor alles wat hij voor Kleurige Chemo doet kreeg Tini de onderscheiding van de carnavalsvereniging opgespeld door Prins Benji 1e.

DIOW AD AY6D0478 Kleurige Chemo Heipoort DIOW AD AY6D0468 Kleurige Chemo Heipoort

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Anja Donkers

Anja Donkers Team Ditisonzewijk.nl Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *