Drugsdealer wéér aangehouden in centrum Helmond

Een 20-jarige man uit Sint Oedenrode werd door de politie dinsdag voor de derde keer aangehouden in het centrum van Helmond. Hij dealde daar volgens de politie weer in harddrugs.

De aangehouden verdachte is namelijk geen onbekende van de politie. Hij werd al twee keer eerder aangehouden voor het dealen van drugs in de binnenstad. In beide gevallen werd hem ook een tijdelijk gebiedsverbod opgelegd.

Dealen

De recherche kreeg onlangs opnieuw informatie over de verdachte die zich blijkbaar weer bezighield met het dealen en startte daarop een onderzoek. Daarbij werd de verdachte dinsdagmiddag geobserveerd in de binnenstad. Agenten zagen daarbij dat de man opnieuw aan het dealen was. Omdat de verdachte als vuurwapengevaarlijk bekend staat, is hij rond 14.00 uur op de Torenstraat door het arrestatieteam aangehouden.

Drugs aangetroffen

De verdachte had enkele tientallen bolletjes cocaïne en heroïne op zak. Ook had hij bijna duizend euro aan contanten bij zich. Ook de telefoons en de auto van de verdachte zijn in beslag genomen. De verdachte wordt in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De gemeente onderzoekt de mogelijkheid om de verdachte nu voor langere tijd een gebiedsverbod op te leggen.

Ondermijning

In Helmond wordt er gewerkt aan een veilige binnenstad. Achter de schermen wordt hier hard aan gewerkt, door de verschillende overheidspartners. (Drugs)overlast in de Helmondse binnenstad wordt bijvoorbeeld flink aangepakt.

Uw melding helpt ook! Ziet u een verdachte situatie of heeft u vermoedens van criminele activiteiten, neem dan contact op met de politie, telefoon 0900 88 44. Wilt u liever anoniem melden dan kan dat via  Meld Misdaad Anoniem telefoon 0800 70 00.

Tip de redactie

Ditisonzewijk.nl – Helmond – Omroep Helmond

Heb je een nieuws- of agenda-item, leuke foto of video over Helmond en wil je dit delen?
Stuur het dan in naar onze redactie. Zo weten wíj wat er leeft en speelt in uw wijk!
E-mail: redactie@helmond.ditisonzewijk.nl
Telefoon: 088 166 67 00

Geschreven door Redactie Ditisonzewijk.nl Paula van Hout

Eindredacteur Ditisonzewijk.nl Helmond en Omroep Helmond

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *